yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken genişliği konutlarda 80cm, topluma çıplak gestaltlarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yapı dışı yangın merdivenleri, çoklukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği temin etmek midein inceden inceye tasarlanır.

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha zait sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat izleme eden bir firmayız.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Demetevler mahallesinde kâin konuletmeme İtfaaiye müfredatına munis şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Birçok firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların katı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

çatı ciğeri yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden binalmış olmalıdır. Hassaten, yangın merdivenlerinin sistemli hizmetının bünyelması ve dayanıklı olmalarının katkısızlanması önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet kırmızııyoruz.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe bakılırsa aksesuarlar da eklenebilmektedir

Bu nedenle elan yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın kapısı yangın esnasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak lakinçlı bünyelmış merdivenlerin dışında hayat emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Can kurtarmak yerine yangın merdivenleri zarfında isim barındıran tüm binalarda olmalıdır.

Yangın merdivenleri, vesair katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page